Regulament FORUM Mecanturist

De citit ! Înainte de a te înregistra ! Reguli de utilizare a forumului !
User avatar

Topic author
Alex Grigoras
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Posts: 3391
Joined: Fri Sep 13, 2013 10:06 pm

Regulament FORUM Mecanturist

#1

Post by Alex Grigoras » Tue Oct 08, 2013 12:21 am

Cateva reguli de retinut si luat in seama:

I.

Pentru a accesa toate rubricile din FORUM este obligatoriu sa te INREGISTREZI.

- Se apasa "Inregistrare" -> sunt de acord cu acesti termeni

- Se completeaza formularul: nume utilizator (este recomandabil sa fie de forma Prenume Nume), email de doua ori, parola de doua ori, prenume, nume, eventual nickname. Dedesubt se completeaza campul captcha cu codul de confirmare afisat deasupra lui. - se apasa "Trimite"

Daca nu sunt probleme, gata!

II.

- MECANTURIST nu este agentie de voiaj!

- Forum MECANTURIST este cladit pe regula bunului simt. Nerespectarea acestei reguli duce la excluderea din grup!

- Fiecare membru nou venit va posta pe forum un mesaj in care isi va face o scurta prezentare. Rubrica de prezentare se regaseste aici: http://www.forum.mecanturist.ro/viewforum.php?f=17 la care veti avea acces imediat dupa ce sunteti inregistrat pe forum. Astfel, putem cunoaste cat de cat persoana cu care vom sta de vorba ulterior. Aceasta regula tine de bunul simt si nerespectarea ei va duce la excludere.

- Pentru a evita excluderea de pe forum nu se vor transmite mesaje avand continut politic, religios, defaimator, publicitar ori mesaje de genul “da mai departe”. Recomand ca aprecierile asupra unui jurnal de calatorie sau articol scris pe http://www.mecanturist.ro sa fie facut direct la respectiva postare si nu pe forum.

- Va rugam sa va adaptati comentariile strict la rubricile si subiectele discutate pe forum pentru a nu exista situatii hilare (ex. Transmiterea unui comentariu privind vanzarea de echipament la un topic de organizare tura)

- Cand raspunzi unui mesaj, incearca pe cat posibil sa stergi textul irelevant si inutil din mesajul la care raspunzi. Citeaza din mesajul la care raspunzi doar strictul necesar de informatie si straduieste-te pe cat posibil sa fii cat mai clar in exprimare pentru a nu lasa loc de interpretari gresite asupra informatiei expediate. Nu trimite mesaje de dragul de “a te baga in seama”!

- In functie de tura (dificultate, durata, vreme, transport) propusa pe grup cu participare generala, analizati-va bine posibilitatile fizice, psihice, de sanatate, experienta cat si partea de echipament. Cereti din timp detalii.

- Anuntati din timp disponibilitatea cat si retragerea din tura pentru a putea fi posibila reorganizarea!

- Organizatorul de ture poate da acceptul in turele sale tinand seama atat de criteriile obiective cat si de cele subiective in acelasi timp.

- Se recomanda ca pozele din turele anuntate pe grup si la care ati participat sa se posteze si pe forum atasand un link pentru descarcarea lor, dupa ce in prealabil s-a facut o selectie a imaginilor.

- Persoanele care sunt inactive pe forum si care nu isi aduc contributia in dezvoltarea comunitatii Mecanturist, dupa cel mult 2 luni de inactivitate vor fi excluse de pe forum. Nu dorim sa atingem un anume numar de utilizatori. Interesul este de a fi activi si de a contribui cu informatie utila pe forum.


Prin inscrierea pe acest forum, intelegi si, de asemenea, accepti benevol faptul ca administratorul si moderatorii forumului MECANTURIST nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru nici un fel de daune materiale sau morale rezultate prin abonarea ta la forum sau activitatea ta in cadrul forumului. Informatiile care iti sunt oferite in mod gratuit pe acest forum le folosesti pe propria raspundere, membrii acestui forum nefiind raspunzatori pentru eventuale neajunsuri pricinuite in urma folosirii informatiilor primite aici.

Iti dorim ganduri bune si zile insorite pentru calatorii deosebite!

Comunitatea MECANTURIST
http://www.mecanturist.ro/